דודי בק

הבנים שלי קיבלו אזרחות ורוצה להוציא דרכון

הבנים שלי קיבלו אזרחות ורוצה להוציא דרכון ראיתי שיש צורך בתעודת לידה ברומניה +CNP אין לנו את המסמכים האלו (מה זה CNP) האם אפשר לעשות זאת בקונסוליה הרומנית ?

עו"ד חיים ינאי

השאלה היא אם הילדים קיבלו את האזרחות ע"י רכישה מחדש, דהיינו, שבועת אמונים בסופו של דבר. אם כן – אפשר לעשות זאת דרך הקונסוליה אם לאו צריך לעשות ברומניה.

דודי בק

הילדים קיבלו אזרחות מכיון שהסבתא ילידת רומניה. הסבתא לא קיבלה אזרחות רק הילדים נשבעו בקונסוליה. השאלה מה צריך לעשות כרגע להוצא דרכון ? יש אפשרות באופן עצמאי או דרך עורך דין ?