דני שינברג

איבוד אזרחות רומנית אמי יצאה בשנת 1950 מרומניה

אימי זל יצא ב1950 באוניה מרומניה עם אמה שלה סבתי זל מצאתי תיעוד במשרד הפנים לגבי ההאוניה זמן ההגעה מרומניה מספר דרכון רומני למרות כל המסמכים העומדים בקריטריון של מי שלא עיבד אזרחות רומנית משרד החוץ הרומני מודיע שאימי זל עיבדה את האזרחות שלה מהסיבה שלא נישמר להם תיעוד על כך האם ניתן לשנות ההחלטה שלהם על סמך המסמכים שהבאתי ממשרד הפנים וזאת לצורך קבלת א6זרחות רומנית בהליך הקצר למי שלא עבדה אזרחותו

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, אנא פנה למשרדי עם המכתב שיקבלת כדי לבדוק את האפשרויות. 0544481100