דורון

הנפקת מסמכים רומניים לאחר קבלת אזרחות

שלום רב, יש לי שאלה בקשר להוצאת תעודת לידה רומנית (עם מס' זהות רומני) ליליד הארץ לאחר קבלת אזרחות רומנית לאחרונה. אם בוצע שינוי שם פרטי בעבר (לפני שנים), האם התעודה תונפק על פי השם הנוכחי (כפי שמופיע בדרכון), או על פי השם הפרטי כפי שמופיע בתעודת הלידה הישראלית? למעשה השאלה היא האם נדרש רישום של שינוי השם לאחר הנפקת התעודה הרומניץ, או שהיא מונפקת עפ"י השם הנוכחי ישירות. תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, השאלה לא ברורה. אם היה שינוי שם חובה לרשום אותו. תעודת הלידה הרומנית יוצאת בדיוק כמו תעודת הלידה הישראלית. אם לאחר הלידה היה שינוי שם צריך לרשום את שינוי השם על גבי התעודה הרומנית.