דורון

תודה והבהרה בקשר למסמכים

תודה רבה, עו"ד הרשקו על תשובתך. חוסר הבהירות בשאלתי היה כנראה סביב ציר הזמן. מכיוון שהאזרחות ניתנה כאשר השם הפרטי שונה כבר (כך מופיע בדרכון הישראלי ובתעודת ההתאזרחות), האם עדיין צריך להוציא תעודת זהות רומנית בשם הישן ורק אחר כך לעדכן רישום של שינוי שם? או שתעודת הלידה הרומנית תשקף כבר את המצב כיום. תודה רבה ומתנצל על חוסר הבהירות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, כפי שציינתי קודם מוציאים תעודת לידה רומנית לפי השם בתעודת הלידה הישראלית ואחכ רושמים את שינוי השם. משרדי מטפל בשני הדברים.