משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד דניאל הרשקו

עו"ד דניאל הרשקו

טיפול בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ליטיגציה אזרחית מסחרית ועסקית ופתרון סכסוכים בכלל הערכאות השיפוטיות והמעין שיפוטיות, לרבות בהליכי בוררות וגישור. בנוסף, עו"ד הרשקו בעל ידע משפטי רב בדיני חוזים, נדל"ן, תכנון ובניה, משפט מנהלי, קניין רוחני, דיני עבודה, דיני בנקאות ועוד.

קביעת פגישה
0532704953
חזרה לפורום

חידוש דרכון לאחר הרבה זמן

בעי
בעילום שם

שלום אני בן 45 ואני בישראל כבר 35 נולדתי ברומניה ויש לי תעודת לידה מקורית מרומניה לא חדשה , הוצאתי דרכון רומני פעם אחת לפני 25 שנים והוא פג תוקף כבר 20 שנים ומאז לא חידשתי אותו , לפני שנה שיניתי את שם הפרטי ושם המשפחה בישראל ויש לי אישור ממשרד הפנים ותעודת זהות עדכנית עם השם החדש וגם דרכון ישראלי בתוקף עם השם החדש ובסוגריים מופיע השם הישן השאלה מה אני צריך כדי לחדש כיום את הדרכון הרומני ? אני טס עכשיו לרומניה האם אפשר להוציא שם תעודת לידה חדשה במקום ? האם אפשר להוציא דרכון רומני ברומניה אם אני כבר שם ? תודה על תשובתך

RE:
דניאל הרשקו-משרד עורכי דין
דניאל הרשקו-משרד עורכי דין

שלום, יש להסדיר קודם את שינוי השם ורק לאחר מכן אפשר יהיה לחדש. ככל שאתה נשוי יש צורך להוציא גם תעודת נישואין רומנית. בגלל שעבר הרבה זמן יתכן כי תדרש להוציא אישור אזרחות. משרדי יוכל לסייע בהוצאת התעודות. בברכה, דניאל הרשקו, עו"ד ונוטריון תל אביב: רח' יגאל אלון 76 (בית שמי בר, קומה 5), תל אביב 6706701 טל': 03-5613156; נייד: 0544-481100; פקס': 074-7016801 www.hpr-law.co.il