גל שפ

האם ניתן להוציא ת.לידה באופן עצמאי?

שלום. ברשותי ת.הלידה של אם אבי ותעודת העלייה שלה עם אבי. האם זה מספיק לקבלת דרכון? אם לא האם ניתן להוציא ת.לידה של אבי באופן עצמאי? כיצד? אם לא מה הפרוצדורה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, לצורך קבלת דרכון רומני צריך שיהיה לך אישור אזרחות רומנית, לאחר מכן תעודת לידה רומנית, תעודת נישואין רומנית במידה ואתה נשוי ורק לאחר מכן דרכון. מומלץ להסתייע באיש מקצוע בתחום. משרדנו ישמח לסייע. דניאל הרשקו, עו"ד ונוטריון תל אביב: רח' יגאל אלון 76 (בית שמי בר, קומה 5), תל אביב 6706701 טל': 03-5613156; נייד: 0544-481100; פקס': 074-7016801