דנה רון

דרכון לילדים שלאמם יש דרכון

יש לי דרכון רומני, שלושת ילדיי קטינים, הבנתי שכדי לקבל דרכון עבורם צריך אפוסטיל ותרגום נוטריוני לתעודת הלידה הישראלית, להגיש בקשה באתר הקונסוליה. ואז נקבע תור לקונסוליה הרומנית, האם צריכים להגיע שני ההורים לתת הצהרה ולחתום על מסמכים בקונסוליה? מה התהליך בקונסוליה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, ניתן לחתום על ההצהרה בפני נוטריון ואין צורך ששני ההוריםיגיעו לקונסוליה. שני ההורים צריכים להגיע רק לאחר מכן בשלב הדרכון. משרדי ישמח לסייע בכל התהליך. בברכה, דניאל הרשקו, עו"ד ונוטריון תל אביב: רח' יגאל אלון 76 (בית שמי בר, קומה 5), תל אביב 6706701 טל': 03-5613156; נייד: 0544-481100; פקס': 074-7016801