שרית כהן

דרכון לילדים - תעודת לידה רומנית

אם יש ברשותי דרכון רומני, ואני רוצה לעשות דרכון לילדיי, קטינים, אחד מעל גיל 14 הבנתי שעלי להביא לתור בקונסוליה: א. תעודות לידה ישראליות של הילדים מתורגמות, ב. דרכונים ישראלים בתוקף ג. דרכון רומני שלי ד. תעודת לידה רומנית שלי ה. תעודת אזרחות רומנית שלי שאלותי: כמה יעלה תרגום ואפוסטיל של תעודת הלידה שלהם? יש מישהו מומלץ באיזור המרכז/ שרון לתרגומים? האם צריך גם תמצית רישום ממשרד הפנים, עם תרגום ואפוסטיל? ילד שהוא מעל גיל 14, האם הוא צריך להגיע פיזית לקונסוליה בעת הבקשה לתעודת לידה? האם צריך תרגום גם של תעודת הלידה של אב הילדים? האם צריך מסמכים נוספים מאלו שפרטי למעלה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, לצורך קבלת הצעת מחיר אנא פנה למשרדי. בהנחה שאתה נשוי, צריכה להיות לך גם תעודת נישואין רומנית. כמו כן, יש הבדל משמעותי אם הילדים נולדו לפני או אחרי שקיבלת את האזרחות. בברכה, דניאל הרשקו, עו"ד ונוטריון תל אביב: רח' יגאל אלון 76 (בית שמי בר, קומה 5), תל אביב 6706701 טל': 03-5613156; נייד: 0544-481100; פקס': 074-7016801