אוריאל

חידוש אזרחות ללא תעודת נישואין

סבא וסבתא שלי נולדו ברומניה. ברשותי תעודות הלידה שלהם. הם גם נישאו ברומניה, אבל תעודת הנישואין שלהם אינה ברשותי. פניה לארכיון בעיר מגוריהם ברומניה קיבלה תשובה שלילית - לא נמצאה תעודת הנישואין. סבא וסבתא עזבו את רומניה ב1947 ונפטרו לפני שנים. אמא שלי (הבת שלהם) ואני נולדנו בישראל. האם יש דרך לקבל אזרחות ללא תעודת הנישואין שלהם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, אין צורך בתעודת הנישואין כדי לקבל אזרחות. בברכה, דניאל הרשקו, עו"ד ונוטריון תל אביב: רח' יגאל אלון 76 (בית שמי בר, קומה 5), תל אביב 6706701 טל': 03-5613156; נייד: 0544-481100; פקס': 074-7016801