דנה קסורלה

אפשרות לסיום התקשרות עם חברת אזרחים ושורשים

התחלתי תהליך לקבלת דרכון בעמותת אזרחים ושורשים בשנת 2018.. התהליך עדיין לא הסתיים (נכון להיום 5.1.2024) ואין מענה מקצועי או בכלל למיילים. בנוסף אין להם מושג באיזה שלב אנחנו נמצאים מולם (יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה אצלם). האם יש איזשהו הליך משפטי שאפשר לקדם מולם לזרז את קבלת האזרחות והדרכונים או, לחלופין, לסיים את ההתקשרות מולם ולקבל את הכסף חזרה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

דנה שלום, במידה והם התרשלו במתן השירותים או הפרו את הסכם ההתקשרות, הליך משפטי מולם עשוי לסייע בהשבת כספים ששולמו או בקבלת פיצוי בגין נזקים שנגרמו, אבל זה לא יקדם או יזרז את הליך האזרחות. לצורך קידום הליך האזרחות מומלץ לפנות לעורך דין שמתמחה בתחום, אשר יבדוק בצורה מקצועית מה הדרך הטובה ביותר לקידום הדברים. משרדי ישמח לסייע.