אביטל רוזנר

אזרחות רומנית- מסמכים לדרכון רומני

סבא שלי עלה בשנת 51, אין לי תעודת לידה שלו. איזה מסמכים אני צריכה בשביל הדרכון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

אביטל שלום, אז צריך להתחיל בלאתר את תעודת הלידה של סבא. אם הוא בחיים אפשר לפנות לעיר הולדתו לבקש את תעודת הלידה ואם נפטר אפשר לפנות דרך נוטריון ברומניה בבקשה להוציא את תמצית תעודת הלידה שלו. אח"כ צריך לבדוק את סטטוס האזרחות שלו (כנראה רשום כאזרח) ולהמשיך משם. לפירוט מלא של המסמכים יכולה לפנות למשרדנו. בברכה, עו"ד ונוטריון דניאל הרשקו