חן צור

קבלת דרכון אחרי האזרחות

שלום, בשעה טובה הושבעתי בקונסוליה ויש לי את האזרחות. אני עכשיו רוצה להוציא דרכון, ניסיתי באתר אך אני רואה שצריך מספר CNP הבנתי שצריך להוציא תעודת לידה מרומניה בשביל זה, האם אפשר להגיש בקשה כזאת דרך האתר של הקונסוליה? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, לפני הוצאת דרכון אתה צריך קודם להוציא תעודת לידה רומנית ותעודת נישואין רומנית במידה ונשוי. לכן עליך לקבוע תחילה תור לתעודת לידה רומנית אותה תקבל עם cnp. מוזמן לפנות למשרדי לצורך המשך טיפול עד הדרכון. 0544481100