ברק בן

קביעת תור לשגרירות הרומנית בתל אביב-חידוש דרכון - זמנים ארוכים

שלום, במסגרת חידוש דרכון רומני באתר הרומני יש אופציה בסוף ההליך לקובע פגישה. לפי מה שהם כותבים "לוח זמנים לעבודה עם הציבור מוגדר כעת עד 30.06.2024.". ידוע לכם כמי שעוסקים בתחום - האם זה אומר שאחרי תאריך זה ייפתחו תאריכים חדשים לפגישות? כל ניסיון לקבוע פגישה לכל תאריך החל מחודש יוני והלאה - לא מתקבל

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, כרגע אין תורים, אבל כמובן שייפתחו תורים, יכול להיות שהתורים יהיו לאחר 30.06 אבל יכול להיות שגם לתקופה לפני. לפעמים יש גם ביטולים. כדאי להכנס פעם ביום ולבדוק כי כשהתורים נפתחים הם יכולים להגמר תוך כמה שעות. בברכה, דניאל הרשקו, עו"ד ונוטריון רח' יגאל אלון 76 (בית שמי בר, קומה 5), תל אביב 6706701 טל': 03-5613156; נייד: 0544-481100; פקס': 074-7016801 www.hershko-romania.co.il