משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד דניאל הרשקו

עו"ד דניאל הרשקו

טיפול בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ליטיגציה אזרחית מסחרית ועסקית ופתרון סכסוכים בכלל הערכאות השיפוטיות והמעין שיפוטיות, לרבות בהליכי בוררות וגישור. בנוסף, עו"ד הרשקו בעל ידע משפטי רב בדיני חוזים, נדל"ן, תכנון ובניה, משפט מנהלי, קניין רוחני, דיני עבודה, דיני בנקאות ועוד.

קביעת פגישה
0532704953
חזרה לפורום

זרוז תהליך אזרחות בןקרשט

ADI
adir

הוריי קבלו חזרה אזרחות לפני כמה שנים אבל אין להם מספר זהות למרות שיש מסמכי האזרחות אני רוצה לזרז תהליך שלא יקח שנתיים יש לי תעודות לידה ונשואין האם עליי לנסוע לבוקרשט במקום פה בשגרירות לזרז?? עכשו טיסות זולות לשם אני רוצה להוציא אזרחות כבן.

RE:
חיי
חיים ינאי עו"ד

עצם קיום האזרחות אינה ממלא אחר דרישות החוק ברומניה לפיה על כל אזרח להיות רשום במשרדי מעמד אישי. לכן על מי מהוריך שיש לו אזרחות לדאוג לרישום הפרטים האישיים שלו ברומניה שכוללים גם קבלת מספר זהות. רק לאחר מכן ניתן יהיה לבקש אזרחות עבורך וזכותם. נסיעה לרומניה לא תעזור מבחינה זו. משרדנו גם מטפל בענייני רישום על המעוניין לקבוע פגישה מראש.