שלום

נוסח הסכמת הורים

שלום רב, הגעתי עם כל המסמכים לקונסוליה בר"ג, והקונסול ביקש ממני הצהרה של אישתי על הסכמתה לבקשה לקבלת אזרחות רומנית עבור ילדי, האם משהו יכול לשלוח לי את הנוסח המדוייק ברומנית עליו אליה לחתום.. היכן ניתן להשיג את הנוסח אשר עליה לחתום, בתודה מראש..

חיים ינאי עו"ד

אין נוסח קבוע. יש לעשות נוסח של הצהרה בשבועה בפני נוטריון כי היא מסכימה שהילדים יקבלו אזרחות רומנית. ההצהרה צריכה להיות מאושרת ע"י נוטריון ונושאת חותמת אפוסטיל. על מנת להגיע למשרדנו יש לקבוע פגישה מראש.