אמיר

הוצאת דרכון רומני

שלום רב, סבתי מצד אימי נולדה ברומניה אולם תעודת הלידה שלה אינה בנמצא (עד היום אנו משערים את תאריך הולדתה). האם ניתן לשחזר את פרטי תעודת הלידה ושאר המסמכים הנדרשים לטובת הוצאת דרכון רומני לשאר בני המשפחה? האם אני, נכדה, יכול להוציא דרכון רומני? כיצד מתחילים בתהליך ועם מי יש ליצור קשר? בברכה, אמיר.

חיים ינאי עו"ד

מי שהיה בעל אזרחות רומנית שנשללה ממנו, זכאי הוא או צאצאיו לבקש החזר האזרחות הרומנית. יש להוכיח כי הסבתא שלך הייתה אזרחית רומניה, בלי תעודת לידה נראה לי כי קשה להוכיח דבר זה.