בנו

דרכון רומני

שלום אני מעוניין להוציא מזה מספר חודשים דרכון רומני אני נכד לסבא וסבתא ילידי רומניה, פניתי למספר עורכי דין אבל רובם מציינים מחירים מופקעים למתן עזרה וסיוע בהנפקת הדרכון. מה הוא טווח המחירים הממוצע בשוק להנפקת דרכון רומני? מה האורך הממוצע של תהליך הנפקת הדרכון? אודה לתשובתך אני מאד רוצה להתחיל תהליך להנפקת הדרכון בן

חיים ינאי עו"ד

האתר הנ"ל אינו מטפל בטווח המחירים. הוצאת דרכון היא פעולה אחרונה לאחר הוצאת אזרחות ורישום פרטים ברומניה. מידע זה אינו מהווה ייעוץ משפטי אלא מידע כללי בלבד. למשרדנו ניתן לפנות בתיאום מראש.