עידית

דרכון

שלום, אבא שלי יליד רומניה והוציא דרכון רומני, יש לו גם אזרחות. אני ביתו גם רוצה להוציא אזרחות ודרכון, התייעצתי עם משרד עו"ד ונמסר לי ש: 1) בגלל שהוספתי שם, אצטרך לשלם כאלפיים ש"ח תוספת. 2) עלות כל התהליך כ-7 אלף ש"ח. 3) שהתהליך ייקח לי בין שנה לשנתיים. 4) ושאני צריכה לדעת רומנית כמעט שוטף. האם זה באמת כך? תודה רבה

חיים ינאי עו"ד

אנו לא מוסד לביקורת על עורכי דין. אם תשובתם לא מוצאת חן בענייך תתייעצי עם מומחים אחרים.