אורי

ההשבעה בקונסוליה הרומנית

שלום, בהמשך לשאלות דומות, מס' שאלות נוספות: 1. מהו נוסח השבועה שיש להשבע בקונסוליה? 2. האם מי שלא קורא / מבין רומנית עלול להתקל בבעייה? 3. צויין כי יש לקרוא מספר משפטים ברומנית - האם ידוע מה הם? תודה, אורי

חיים ינאי עו"ד

פרטים אלה יש לפנות לקונסוליה ולבקש את נוסח השבועה שלהם, שעלול להשתנות שינויים קלים כל כמה חודשים. היו מקרים שפסלו את קבלת האזרחות בשלב האחרון של השבועה עקב היעדר ידיעה של השפה הרומנית. מידע זה אינו מהווה ייעוץ משפטי אלא מידע כללי בלבד.

D

אפשר בבקשה לדעת האם ההשבעה מתבצעת לבד או עם קבוצה של נשבעים ? תודה !