גבי

התלבטות איפה להגיש את הבקשה

חג שמח התיק שלי מוכן להגשת בקשה לאזרחות רומנית לי ולשני ילדי הבוגרים שאלתי איפה עדיף להגיש את התיק בשגרירות בתל אביב או להגיש את התיק בבוקרשט נאמר לי ששם האגרה יותר זולה וההליך יותר מהר שאלה נוספת האם חיבים להגיש את הבקשה בבוקרשט באופן אישי או אפשר דרך יפוי כח

חיים ינאי עו"ד

נכון הוא שברומניה האגרה היא קטנה במידת מה אך הנסיעות והשהייה שם מייקרות בהרבה את הטיפול. הבקשה להחזרת אזרחות יש להגישה באופן אישי ולא על יפוי כח כנ"ל בבוקרשט וכנ"ל בשגרירות ת"א. מידע זה אינו מהווה ייעוץ משפטי אלא מידע כללי בלבד.

גבי

תודה על התשובה מנסיונך האם ההגשה בבוקרשט מקטינה את זמן ההמתנה לקבלת האזרחות