רובי

אזרחות רומנית לי ולילדיי

אבקש לדעת מס. דברים : אני ילידת רומניה ש עלתה בגיל שנה לארץ . בזמנו אימי ויתרה על האזרחות בכדי לעלות לארץ . כיום אני מעוניינת להוציא לי ול4 ילדיי אזרחות ודרכונים . י ש לי שני ילדים בגיריםממעלמ18 ועוד שני ילדים קטינים 6, 9 . אני גרושה בשנית . הייתי רוצה לדעת מה הפרוצדורה וכמה זמן היא לוקחת וכמובן עלויות . אשמח על תשובה בהקדם . רובי

חיים ינאי עו"ד

את זכאית לבקש אזרחות מחדש. redob�ndire de cetăţenie צריך ידיעת מה של השפה הרומנית, צריך תעודת לידה שלך מרומניה ולבנות תיק לבקשת אזרחות מחדש ובסופו את צריכה לחתום בפני הקונסול הרומני ולשלם אגרה בסך של כ-1900 ש"ח. לאחר מכן ההליך עובר לרומניה לועדה של משרד המשפטים שנותנת את האזרחות ולאחר שמאשרים לך לקבל את ההודעה בכתב וצריכה להתייצב להישבע אמונים בשגרירות. גם שם צריך לדעת לקרוא את השפה הרומנית. לאחר מכן יש לרשום את הפרטים האישיים שלך ברומניה, דהיינו, תעודת נישואין או ציון עובדת הגירושין , קבלת מספר זהות ואז את יכולה לבקש דרכון, ההליך לוקח שנה. בשלב מסויים גם הילדים שלך יכולים לבקש את האזרחות באותו הליך. מידע זה הוא אינפורמטיבי בלבד ולא מהווה התייעצות משפטית. פגישות אישיות רק בקביעה מראש בטלפון 09-9542636