• 2 באוקטובר 2013

    מסמכים נחוצים ותהליך.

    סבא, סבתא ואבא שלי נולדו כולם ברומניה ועלו יחד לישראל בשנת 1973.
    סבא שלי נפטר ולא ידוע לי אם הייתה לו אזרחות או לא אבל מכיוון שלסבתי יש אז אני מניחה שגם לו הייתה.
    אילו מסמכים אני אצטרך להגיש?
    כמה זמן לוקח התהליך ואיך הולך התהליך בכללי?
    אשמח לתשובה מפורטת עם המידע הנחוץ.

    2 באוקטובר 2013
  • 2 באוקטובר 2013

    מסמכים נחוצים ותהליך.

    בהמשך לשאלה, האם צריך לשלוט בשפה?

    2 באוקטובר 2013
    • מנהל הפורום חיים ינאי עו"ד 3 באוקטובר 2013

      מסמכים נחוצים ותהליך.

      את אומרת שלסבתא שלך יש אזרחות במה זה מוכח?
      אם אין לה אזרחות אז היא צריכה קודם כל לבקש אזרחות, להסדיר רישום פרטים אישיים ברומניה ואחר כך אמא שלך ואחר כך את.
      הזמן הנחוץ נובע מהאזרחות של סבתא אם היית שולחת לי מסמך המוכיח את אזרחותה של סבתא הייתי יכול להתייחס לזמן שלוקח קבלת האזרחויות של האחרים.
      צריך ידיעת מה של השפה הרומנית

      3 באוקטובר 2013
      • 6 באוקטובר 2013

        מסמכים נחוצים ותהליך.

        לא ראיתי במו עיניי אבל זה מה שהיא אמרה לי.
        אבל נצא מנקודת הנחה שכן יש לה וגם לסבא שלי שנפטר אבל לאבא שלי אין.
        מה יהיו המסמכים שאצטרך להגיש וכמה זמן בערך יקח התהליך? אם זה משנה, אני לא מתכוונת לגור ברומניה.
        והאם ידיעת השפה היא חובה ? כי אני לא דוברת את השפה בכלל. עד כמה זה ישפיע?

        6 באוקטובר 2013
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?