איתן

שיחזור אזרחות רומנית שאבדה

שלום לך, אימי קיבלה אזרחות רומנית לפני כשנה. כיום ברצוני להתחיל הוצאת דרכון רומני ואזרחות רומנית עבורי ועבור ילדיי אולם לצורך כך אני צריך את המסמך המקורי של האזרחות הרומנית של אימי. מה הליך שיחזור מסמך זה ומה עלות השיחזור? בברכה, איתן

חיים ינאי עו"ד

לא אמרת מה הסיבה שהמסמך המקורי לא נמצא ברשותה של אימך. צריך לדעת את התאריך בו היא נשבעה . אימך צריכה לבקש את השיחזור ולציין מה הסיבה שהוא לא נמצא ברשותה. העלות תלויה באם יש באפשרותה להופיע בפני הקונוסול באופן פיזי או לא.