אמיתי הסנס

אזרחות רומנית

שלום, אני בן 22 ומתגורר בירושלים. נולדתי ברומניה ובגיל שלושה חודשים הוריי הביולוגיים מסרו אותי לאימוץ לזוג ישראלים שהם כרגע מוגדרים כהורים שלי. בתעודת הזהות שלי רשום שנולדתי ברומניה וכמו כן גם יש לי תעודת שינוי שם..האם אני זכאי לאזרחות רומנית או שלא בגלל שעזבתי את רומניה בגיל צעיר?

חיים ינאי עו"ד

התשובה לשאלות שהעלית חורגות ממסגרת פורום זה ולפי דעתי אתה צריך ייעוץ משפטי לעומק פרטני שיכול להינתן לאחר בדיקת כל המסמכים והעובדות.