חדווה

הארכת תוקף דרכון רומני

מה ההליך שעלי לעבור בשגרירות לצורך הארכת תוקף דרכון רומני?

יעקב רדי-Yaacov Radai

הארכת תוכף הדרכון הרומני שלי

יעקב מירון

אבקש לדעת לגבי חידוש דרכון רומני איך קובעים תור בשגרירות ואיזה מסמכים יש להביא

רוזליה פזקוש

קביעת תור לחידוש דרכון רומני

אלי לוסטיג

הארכת תוקף דרכון רומני

אביר שמואל

כיצד מאריכים תוקף דרכון רומני שעומד להסתים

רות כהן קורבלניק

שלום רב, ברצוני לדעת מה הפרוצדורה להארכת דרכון שפג תוקפו במאי 2016.

מיכה קופמן

אני וילדי מבקשים להאריך דרכון רומני. כולנו ילידי הארץ. ההורים שלי ילידי רומניה. ילד אחד קטין. בני נמצא בגרמניה ושם ביקשו ממנו מסמך: Clarificarea cetăţeniei române מה זה המסמך הזה והאם אצטרך להשיג כזה גם בשבילנו בארץ?

ירדן אופיר

ברשותי דרכון רומני חדש שתוקפו לחמש שנים שקיבלתי זה עתה. לפני כמה ימים נעצרתי על ידי המשטרה ונפתח נגדי תיק שנסגר עקב חוסר עניין לציבור.. האם תהיה לי בעיה בעת חידוש הדרכון מבעוד מועד בעוד ארבע שנים? (ידוע לי שהזמן המשוער לסגירת התיק והשמטתו מתעודת היושר הינו 7 שנים) במידה ולא אצליח למחוק זאת קודם

יקותיאל הירש

קבלת עזרה וליווי בתהליך הארכת תוקף דרכון רומני. אדגיש כי איני דובר את השפה הרומנית.

חיים ינאי עו"ד

בהזדמנות הארכת תוקף הדרכון הם בודקים אם הדרכון מלכתחילה ניתן כדין. הם דורשים כי למבקש תהיה תעודת לידה רומנית, מספר זהות רומני ואם הוא נשוי גם תעודת לידה רומנית.

עמיחי

שם תוכן הודעה: הארכת תוקף דרכון רומני כמה עולה הארכת תוקף הדרכון? האם על בעל האזרחות (כולל קטינים) להתייצב בקונסוליה או מספיק שההורה (האזרח הרומני) יביאו את המסמכים המזהים? האם יש לקבוע תור בקונסוליה מראש או פשוט להתייצב בבוקר? האם גם על האם לבא (אפילו אם אינה אזרחית רומניה)?