מיכאל סורוצקי

הוצאת תעודות לידה לסבים

שלום , סבא וסבתא שלי נולדו בחבל בסרביה בשנים שהייתה תחת שלטון רומני 1922. הם לא נמצאים כיום בין החיים , ורציתי לדעת האם אני זכאי בתור הנכד להוציא אזרחות ובמידה וכן לאן אני פונה לשם הוצאת תעודות הלידה שלהם. תודה מראש

חיים ינאי עו"ד

הילדים שלהם זכאים לפניך. כעיקרון לא נותנים תעודות לידה למבקשים עבור אנשים שנפטרו, אלא אם המבקשים מוכיחים את זכותם לכך. לקבל תעודת לידה במקרה שלך, הדבר לא פשוט ואני מציע שתפנה לעורכי דין שהם מומחים בנושא הוצאת אזרחות רומנית.