אהרון

אזרחות ודרכון רומני

אני יליד רומניה, יש בידי BULETIN DE NASTERE מקורי משנת 1950 וגם Extras din registrul starii civile pentru NASCUTI pe anul 1950 (נולדתי בעיר פוקשני) במקור השם היה ארמנד ובישראל שונה לאהרון (יש לי את טופס השינוי בעברית) 1. האם אפשר להוציא אזרחות ודרכון רומני בשם ארמנד, האם יש לזה משמעות ? או חייבים פספורט בשם אהרון ? 2. מה עלות הטיפול בהוצאת אזרחות ודרכון רומני ? כמה זמן זה אורך ? בברכה

חיים ינאי עו"ד

המסמכים שציינת לא מהווים תעודת לידה. צריך להוציא תעודת לידה. צריך להוציא דרכון בשם הישראלי האחרון שיש לך שיהיה זהה לשם בדרכון הישראלי.