• 24 בנובמבר 2013

    נישואין לאזרחית רומניה

    שלום.

    אני נשוי לאזרחית רומניה כבר 8 שנים (נולדה בארץ , אך אביה לא איבד אזרחות וכפועל יוצא גם היא) אנחנו רשומים כנשואים ברשויות.

    שאלתי האם מגיע לי להגיש בקשה לאזרחות ?(ע"פ החוק הרומני ישנה זכאות לאחר 5 שנים)
    האם אני חייב להל את מרכז חיי ברומניה ע"מ להגיש את הבקשה?

    מהו אישור קומוניטרי? והיכן מתבצע הליך הבקשה לאישור.

    תודה מראש

    אדי

    24 בנובמבר 2013
  • מנהל הפורום חיים ינאי עו"ד 25 בנובמבר 2013

    נישואין לאזרחית רומניה

    הזכאות לבעל של אזרחית רומניה, לקבל אזרחות רומנית הוא לאחר מגורים יחד עימה של 5 שנים ברומניה ולא בארץ

    25 בנובמבר 2013
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?