open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 24 בנובמבר 2013

            נישואין לאזרחית רומניה

            שלום.

            אני נשוי לאזרחית רומניה כבר 8 שנים (נולדה בארץ , אך אביה לא איבד אזרחות וכפועל יוצא גם היא) אנחנו רשומים כנשואים ברשויות.

            שאלתי האם מגיע לי להגיש בקשה לאזרחות ?(ע"פ החוק הרומני ישנה זכאות לאחר 5 שנים)
            האם אני חייב להל את מרכז חיי ברומניה ע"מ להגיש את הבקשה?

            מהו אישור קומוניטרי? והיכן מתבצע הליך הבקשה לאישור.

            תודה מראש

            אדי

            24 בנובמבר 2013
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form