• 3 בספטמבר 2012

    אזרחות רומנית

    יש ברשותי תעודת לידה רומנית של אבי, תעודת לידה שלי ממשרד הפנים, תעודת נישואין של הורי ותעודה המעידה על אזרחות של אבי ממשרד הפנים.

    האם בנוסף דרושה "תעודת יושר" מהמשטרה מתורגמת + אפוסטיל לצורך קבלת אזרחות רומנית עבורי?

    תודה רבה

    3 בספטמבר 2012
  • מנהל הפורום חיים ינאי עו"ד 4 בספטמבר 2012

    אזרחות רומנית

    שלום רב,
    אכן דרושה תעודת יושר מהמשטרה מישראל מתורגמת + אפוסטיל וגם תעודת יושר מהמשטרה ברומניה.

    4 בספטמבר 2012
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?