open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 12 בינואר 2014

            אזרחות רומנית

            שלום
            אמא של בן זוגי ילידת רומניה ובגיל 7 לערך עלתה לארץ עם משפחתה בשנת 1956 או 1957.
            האם בנה יכול להוציא אזרחות או שהיא צריכה להוציא קודם או במקביל ואם בכלל?
            מה התהליך, אם אלו מסמכים צריכים להגיע לביקור הראשון בשגרירות?
            דבר נוסף, האם אני יכולה גם להגיש בקשה לאזרחות בתור בת הזוג? האם "הסכם חיים משותפים" חתום ע"י עו"ד שווה ערך מבחינתם לתעודת נישואין? והאם הבן ואני צריכים להגיש בקשה יחד או שקודם הוא צריך לקבל את האזרחות ורק אח"כ אני?

            תודה רבה!

            12 בינואר 2014
          • מנהל הפורום חיים ינאי עו"ד 16 בינואר 2014

            אזרחות רומנית

            היא צריכה להוציא קודם אזרחות.
            לפי השנה שהגיעה לישראל, אזרחותה נשללה ממנה והיא צריכה לנקוט בהליך מחדש של האזרחות.
            יש לקבל ראשית תעודת לידה מרומניה . בת הזוג לא זכאית לאזרחות.
            כל צאצא בתורו צריך להגיש בקשה לקבל אזרחות ורק לאחר מכן הצאצא הבא בתור.
            יש צורך בידיעת השפה הרומנית.

            16 בינואר 2014
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form