open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 17 בפברואר 2014

            CERTIFICAT DE CALATORIA

            שני הורי ילידי רומניה כאשר רצו לעזוב חייבו אותם לותר
            על ההאזרחות הרומנית והן יצאו מרומניה עם מסמך נסיעה
            ששמו CERTIFICAT DE CALATORIA .
            כדי לקבל אזרחות רומנית מה עלי לעשות ?
            וכמה דורות קדימה אפשר לקבל אזרחות ?
            תודה דליה

            17 בפברואר 2014
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form