• 18 בפברואר 2014

    תעודת גירושין

    בני רוצה להגיש מסמכים לצורך דרכון רומני.לאביו יש אזרחות.נאמר לבני שאחד התנאים לאזרחות הוא הגשת תעודת הגירושין האותנטית ושאותה יש לתרגם.אני לא מוצאת את התעודה.הכוונה לתעודת הגירושין של הוריו.האם זה באמת הכרחי?

    18 בפברואר 2014
  • מנהל הפורום חיים ינאי עו"ד 20 בפברואר 2014

    תעודת גירושין

    נראה לי כי הדרישה לתעודת גירושין היא לא עבור הבקשה לאזרחות אלא כמסמך לצורך בקשה לדרכון .
    לגבי אזרחות עצמה אין חשיבות למעמד האישי של המבקש.

    20 בפברואר 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?