תעודת גירושין - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • דינה

    נשלח ע"ידינה 10:34, 18 בפברואר 2014

    בני רוצה להגיש מסמכים לצורך דרכון רומני.לאביו יש אזרחות.נאמר לבני שאחד התנאים לאזרחות הוא הגשת תעודת הגירושין האותנטית ושאותה יש לתרגם.אני לא מוצאת את התעודה.הכוונה לתעודת הגירושין של הוריו.האם זה באמת הכרחי?

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי עו"ד,מנהל הפורום

    11:03, 20 בפברואר 2014

    נראה לי כי הדרישה לתעודת גירושין היא לא עבור הבקשה לאזרחות אלא כמסמך לצורך בקשה לדרכון .
    לגבי אזרחות עצמה אין חשיבות למעמד האישי של המבקש.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.