ילדי יוצאי רומניה וזכאותם - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • מני

    נשלח ע"ימני 17:27, 30 במרץ 2014

    שלום. דור ראשון - כיום רק ההורים הינם ילידי רומניה ובעלי דרכון רומני ( אזרחות רומנית כמדומני). מה התהליך והתנאים לקבלת אזרחות רומנית : לילדיהם - דור שני, לנכדים - דור שלישי, וכמובן לבני הזוג (נשואים לדור השני ) של ילדיהם ?

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי עו"ד,מנהל הפורום

    12:05, 7 באפריל 2014

    בני זוג לא זכאים לאזרחות.
    האזרחות לא עוברת אוטומטית לילדי רומניה במידה והיא נשללה מהם בעבר.
    הם זכאים לבקש החזר האזרחות ואז באותה דרך גם צאצאיהם.
    לא ברור בפועל עד איזה דורות זכאים להחזר האזרחות ויש לנסות.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.