open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 2 באפריל 2014

            אחרי הגשת בקשה

            לפבי 4 חודשים הגשתי בקשת קבלת אזרחות רומנית לשגרירות רומניה בתל-אביב עם נימוק כי האב שלי נולד בקשינב בשנות ה-30 ולכן היה אזרח רומני. בטפסים שנתנו בשגרירות היה מודפס כי הבקשה היא לפי סעיף 10 של חוק האזרחות. לאחר שקראתי את החוק נוצר לי רושם שצאצאי ילידי מחוז בסרביה צריכים לבקש אזרחות לפי סעיף 11 . השאלה היא האם ממש חשוב לפי איזה סעיף הוגשה הבקשה או שהוועדה ברומניה בוחנת זכאות בהבט רחב, לפי כל הסעיפים, 10 ו- 11? בתודה, מיכאל

            2 באפריל 2014
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form