• 2 באפריל 2014

    אחרי הגשת בקשה

    לפבי 4 חודשים הגשתי בקשת קבלת אזרחות רומנית לשגרירות רומניה בתל-אביב עם נימוק כי האב שלי נולד בקשינב בשנות ה-30 ולכן היה אזרח רומני. בטפסים שנתנו בשגרירות היה מודפס כי הבקשה היא לפי סעיף 10 של חוק האזרחות. לאחר שקראתי את החוק נוצר לי רושם שצאצאי ילידי מחוז בסרביה צריכים לבקש אזרחות לפי סעיף 11 . השאלה היא האם ממש חשוב לפי איזה סעיף הוגשה הבקשה או שהוועדה ברומניה בוחנת זכאות בהבט רחב, לפי כל הסעיפים, 10 ו- 11? בתודה, מיכאל

    2 באפריל 2014
  • מנהל הפורום חיים ינאי עו"ד 7 באפריל 2014

    אחרי הגשת בקשה

    השאלה היא תיאורטית ואם קיבלו את הבקשה שלך לפי סעיף כלשהו לא כדאי לערער על כך.

    7 באפריל 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?