אחרי הגשת בקשה - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • מיכאל

    נשלח ע"ימיכאל 21:57, 2 באפריל 2014

    לפבי 4 חודשים הגשתי בקשת קבלת אזרחות רומנית לשגרירות רומניה בתל-אביב עם נימוק כי האב שלי נולד בקשינב בשנות ה-30 ולכן היה אזרח רומני. בטפסים שנתנו בשגרירות היה מודפס כי הבקשה היא לפי סעיף 10 של חוק האזרחות. לאחר שקראתי את החוק נוצר לי רושם שצאצאי ילידי מחוז בסרביה צריכים לבקש אזרחות לפי סעיף 11 . השאלה היא האם ממש חשוב לפי איזה סעיף הוגשה הבקשה או שהוועדה ברומניה בוחנת זכאות בהבט רחב, לפי כל הסעיפים, 10 ו- 11? בתודה, מיכאל

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי עו"ד,מנהל הפורום

    12:17, 7 באפריל 2014

    השאלה היא תיאורטית ואם קיבלו את הבקשה שלך לפי סעיף כלשהו לא כדאי לערער על כך.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.