המסמכים הנדרשים לקבלת אזרחות רומנית - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • טל

    נשלח ע"יטל 11:17, 4 באפריל 2014

    שלום, אמי בעלת אזרחות רומנית ודרכון רומני. רציתי להתחיל בתהליך קבלת האזרחות עבורי. הבנתי שצריך לספק לשגרירות רומניה מספר מסמכים: - דרכון ישראלי בתוקף שלי - תעודת אזרחות ישראלית של אמי - תעודת לידה רומנית של אמי - תעודת לידה ישראלית שלי - תעודת נישואין שלי - תעודת יושר שלי 1. האם יש מסמכים נוספים שיש להגיש על מנת להתחיל את התהליך? 2. אילו מסמכים צריך לתרגם על ידי נוטריון? 3. אילו מסמכים צריכים לקבל אישור אפוסטיל? מהו התהליך הנדרש לתרגום נוטריוני עם אפוסטיל? 4. עבור אילו מסמכים צריך להגיש עותר מקורי (ולא צילום)? תודה רבה מראש! טל

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי עו"ד,מנהל הפורום

    12:23, 7 באפריל 2014

    כעיקרון עליך ללכת באותה דרך שאמא שלך קיבלה אזרחות.
    כל המסמכים הכתובים בעברית צריכים להיות מתורגמים לרומנית באישור נוטריון ונושאים חותמת אפוסטיל.
    כל המסמכים צריך להגיש אותם מקור למעט דרכון ותעודת נישואין שצריך רק להראות את המסמכים.
    אין צורך בתעודת אזרחות ישראלית של אמא שלך אך יש צורך בתעודת אזרחות ישראלית שלך.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.