אזרחות - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • מרדכי כהן

    נשלח ע"ימרדכי כהן 12:58, 27 באוגוסט 2014

    סבתא של אשתי היתה ילידת רומניה ונפטרה לפני פחות משנה ברצוני לדעת 1.האם אשתי זכאית לאזרחות רומנית 2.אם כן איך מבצעים את זה 3.מהי העלות 4.כמה זמן זה אורך 5.האם אני בתור בן זוג גם מקבל בידי המשפחה מסמכים

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי עו"ד,מנהל הפורום

    12:14, 28 באוגוסט 2014

    שלום רב,
    בתור בן זוג אינך יכול לקבל אזרחות לכל היותר תעודת נישואין רומנית שמאפשרת לך להיות עם אשתך ברומניה או בארץ של האיחוד האירופי. אשתך אינה זכאית אוטומטית אלא יש ראשית להסדיר את האזרחות של הסבתא.
    ההליך הוא ממושך וניתן לבצע אותו באמצעות הקונסוליה הרומנית או באמצעות עו"ד שמתמחה בשטח זה.
    אורך ההליך הוא שנה לפחות.
    ועלות משתנה לפי מורכבות הנושא ולכמה דורות צריך לבקש את האזרחות ולהצעת מחיר צריך לבדוק את המסמכים הקיימים.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.