• 27 באוגוסט 2014

    אזרחות

    סבתא של אשתי היתה ילידת רומניה ונפטרה לפני פחות משנה
    ברצוני לדעת
    1.האם אשתי זכאית לאזרחות רומנית
    2.אם כן איך מבצעים את זה
    3.מהי העלות
    4.כמה זמן זה אורך
    5.האם אני בתור בן זוג גם מקבל
    בידי המשפחה מסמכים

    27 באוגוסט 2014
  • מנהל הפורום חיים ינאי עו"ד 28 באוגוסט 2014

    אזרחות

    שלום רב,
    בתור בן זוג אינך יכול לקבל אזרחות לכל היותר תעודת נישואין רומנית שמאפשרת לך להיות עם אשתך ברומניה או בארץ של האיחוד האירופי. אשתך אינה זכאית אוטומטית אלא יש ראשית להסדיר את האזרחות של הסבתא.
    ההליך הוא ממושך וניתן לבצע אותו באמצעות הקונסוליה הרומנית או באמצעות עו"ד שמתמחה בשטח זה.
    אורך ההליך הוא שנה לפחות.
    ועלות משתנה לפי מורכבות הנושא ולכמה דורות צריך לבקש את האזרחות ולהצעת מחיר צריך לבדוק את המסמכים הקיימים.

    28 באוגוסט 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?