משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד דניאל הרשקו

עו"ד דניאל הרשקו

טיפול בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ליטיגציה אזרחית מסחרית ועסקית ופתרון סכסוכים בכלל הערכאות השיפוטיות והמעין שיפוטיות, לרבות בהליכי בוררות וגישור. בנוסף, עו"ד הרשקו בעל ידע משפטי רב בדיני חוזים, נדל"ן, תכנון ובניה, משפט מנהלי, קניין רוחני, דיני עבודה, דיני בנקאות ועוד.

קביעת פגישה
0532704953
חזרה לפורום

אישור על אזרחות רומנית

דרו
דרור

שלום רב, אחי הוציא לפני מספר שנים אזרחות רומנית לאבי ז"ל ( ובעקבות זאת לו ולילדיו). כיום שאני רוצה להתחיל בהליך אני מבין כי מה שנדרש הוא בתור התחלה אישור על אזרחות רומנית של אבי . לדאבוני אין לי אפשרות להשיג את המסמך. האם ניתן להוציא אישור על אזרחות רומנית של אבי על מנת להתחיל את התהליך? אלו מסמכים נדרשים? תודה דרור

RE:
מנה
מנהל הפורום

אם אחיך הוציא אזרחות בעקבות האזרחות של האבא כנראה שהיו בידיו את המסמכים הדרושים. יש צורך בתעודת לידה של האבא שלך, פניה לרומניה בדבר גורל האזרחות של אבא (כל זאת בשם אבא). צריך לברר אם אביך קיבל אזרחות. אם הוא קיבל אזרחות אתה יכול להשתמש בתעודת האזרחות שלו . בעבר ניתן היה לקפוץ מעל אבא שנולד ברומניה ולא רוצה לקבל אזרחות, כעת הם מערימים קשיים בנידון וההמלצה היא להוציא אזרחות לאבא שלך ולאחר שהוא יקבל תבקש גם אתה את האזרחות בתור בנו.