• 12 באוקטובר 2014

    הגבלה של האזרחות למספר דורות

    לאחר שמשיגים חזרה אזרחות רומנית יכול להיות שנכדי נכדי ירצו לקבל אזרחות ויגידו להם לו כי האזרחות מוגבלת בדורות? האם זה נקבע לפי אם היה איבוד של אזרחות או לא? האם אתה יכול בבקשה להסביר את העיניין של ההגבלה לדורות?
    כיצד ניתן להעביר אלייך מסמכים?

    12 באוקטובר 2014
  • מנהל הפורום חיים ינאי עו"ד 19 באוקטובר 2014

    הגבלה של האזרחות למספר דורות

    שלום רב,
    רכישת אזרחות מחדש עקב אובדן האזרחות מוגבלת באופן עקרוני בהעברה לשתי דורות .מנסיוני ראיתי כי בפועל מעבירים גם הלאה.
    מאידך, אם הנכד שלך כבר קיבל אזרחות רומנית ונולד לו ילד, הילד יהפך לאזרח רומני עם היוולדו ולא צריך יותר רכישת אזרחות.
    הכתובת להעברת מסמכים אלי היא:
    haim@ianailaw.co.il

    19 באוקטובר 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?