הגבלה של האזרחות למספר דורות - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • דור

    נשלח ע"ידור 18:38, 12 באוקטובר 2014

    לאחר שמשיגים חזרה אזרחות רומנית יכול להיות שנכדי נכדי ירצו לקבל אזרחות ויגידו להם לו כי האזרחות מוגבלת בדורות? האם זה נקבע לפי אם היה איבוד של אזרחות או לא? האם אתה יכול בבקשה להסביר את העיניין של ההגבלה לדורות? כיצד ניתן להעביר אלייך מסמכים?

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי עו"ד,מנהל הפורום

    10:49, 19 באוקטובר 2014

    שלום רב,
    רכישת אזרחות מחדש עקב אובדן האזרחות מוגבלת באופן עקרוני בהעברה לשתי דורות .מנסיוני ראיתי כי בפועל מעבירים גם הלאה.
    מאידך, אם הנכד שלך כבר קיבל אזרחות רומנית ונולד לו ילד, הילד יהפך לאזרח רומני עם היוולדו ולא צריך יותר רכישת אזרחות.
    הכתובת להעברת מסמכים אלי היא:
    haim@ianailaw.co.il

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.