הארכת תוקף דרכון רומני - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • מישל

    נשלח ע"ימישל 14:34, 12 בפברואר 2015

    שלום, אני בעלת דרכון רומני לאחר שהוכח שסבתי אכן נולדה ברומניה ונאלצה לוותר על אזרחותה כאשר עלתה לישראל. הדרכון תקף ל5 שנים, היני מעוניינת לדעת האם בשביל החידוש אצטרך להביא שוב את תעודת הלידה של הסבתא (מקורי או צילום)? כיוון שאני אזרחית רק בזכותה... האם כדאי לערב עורך דין כמו בשלב ההוצאה או שלא מדובר בתהליך מסובך מידי? תודה!

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    מנהל הפורום,מנהל הפורום

    11:24, 15 בפברואר 2015

    בהזדמנות זו של חידוש הדרכון הם בודקים מחדש את הזכות לקבלת האזרחות וידרשו גם את התעודות של הסבתא. לדעתי כדאי גם לערב עורך דין שמתמצא בתחום.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.