• 28 ביוני 2015

    תעודת נישואין מהשגרירות הרומנית

    שלום רב,
    יש ברשותי מסמך ברומנית החתום על ידי השגרירות הרומנית בארץ המאשר נישואי סבי וסבתי (אשר אינם בחיים) וכן שמות הוריהם וארץ מולדתם.
    האם די בכך לאשר אזרחותם ובכך גם להגיש בקשה לאזרחות/דרכון על שם בנם?

    תודה רבה

    28 ביוני 2015
  • מנהל הפורום חיים ינאי עו"ד 1 ביולי 2015

    תעודת נישואין מהשגרירות הרומנית

    על מנת לבקש אזרחות רומנית הזכאי צריך כצעד ראשון להמציא תעודת לידה שלו מרומניה ולא מספיק תעודת נישואין או אישור אחר.

    1 ביולי 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?