open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 21 באוקטובר 2015

            אזרחות רומנית - נישואין

            שלום רב,
            אני אזרח רומני ואשתי לא. לאחרונה נודע לי שלפני כחודש שונה החוק הרומני ואשתי תהיה זכאית לאזרחות רומנית
            גם אם לא תגור איתי ברומניה. מספיק רק להוכיח נישואין רצופים של 5 שנים לאזרח רומני. האם נכון?

            21 באוקטובר 2015
          • מנהל הפורום חיים ינאי עו"ד 3 בנובמבר 2015

            אזרחות רומנית - נישואין

            לא ידוע לי על כך לדעתי הכוונה להתגוררות ברומניה בקשר נישואין תקופה של 5 שנים

            3 בנובמבר 2015
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form