• 21 באוקטובר 2015

    אזרחות רומנית - נישואין

    שלום רב,
    אני אזרח רומני ואשתי לא. לאחרונה נודע לי שלפני כחודש שונה החוק הרומני ואשתי תהיה זכאית לאזרחות רומנית
    גם אם לא תגור איתי ברומניה. מספיק רק להוכיח נישואין רצופים של 5 שנים לאזרח רומני. האם נכון?

    21 באוקטובר 2015
  • מנהל הפורום חיים ינאי עו"ד 3 בנובמבר 2015

    אזרחות רומנית - נישואין

    לא ידוע לי על כך לדעתי הכוונה להתגוררות ברומניה בקשר נישואין תקופה של 5 שנים

    3 בנובמבר 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?