חסר תעודת לידה רומנית ויש את כל שאר המסמכים - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • חיה

    נשלח ע"יחיה 01:59, 1 בפברואר 2016

    הסבתא נולדה ברומניה והתחתנה שם ועלתה לארץ בשנת 1950, מצאנו את כל המסמכים אבל חסר לנו תעודת לידה שלה, יש מצב לעשות אזרחות, בתעודת נישואין יש הצהרה שהיא ילידת רומניה.

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי עו"ד,מנהל הפורום

    11:53, 7 בפברואר 2016

    תעודת הלידה הוא המסמך הבסיסי לצורך בקשת אזרחות.
    אין חשיבות למה שכתוב בתעודת הנישואין.
    לכן יש להמציא תעודת לידה.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.