אזרחות רומנית ,דרכון רומני וחידושו - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • טובה

    נשלח ע"יטובה 20:49, 15 בספטמבר 2016

    שלום רב, אני ילידת רומניה ויודעת לדבר רומנית. אני מעוניינת לעשות אזרחות רומנית דרכי גם לבן שלי . השאלה היא : מרגע שהבן קיבל אזרחות ודרכון בפעם הראשונה, אחרי כמה הוא יצטרך לחדש את הדרכון בשנית? הבן שלי לא יודעת לדבר רומנית. השאלה שנשאל היא: האם ידרשו ממנו לדעת לדבר רומנית על מנת לקבל דרכון בפעם השנייה? תודה, טובה

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי עו"ד,מנהל הפורום

    09:41, 20 בספטמבר 2016

    שלום רב,
    הדרכון הראשון תקף ל-5 שנים. לאחר מכן צריך להוציא דרכון חדש.
    בהזדמנות זו הם בודקים את כל ההליכים הקודמים ואם מוצאים משהו לא בסדר הם דוחים את הבקשה.
    לפי החוק הקיים כעת הבן אינו חייב לדעת רומנית.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.