גנסין לילך

חידוש דרכון רומני - מיקום הקונסוליה, ואיזה מסמכים אמורים להביא

חיים ינאי עו"ד

בהזדמנות של חידוש הדרכון הם בודקים את הזכאות שלך בהתחלה לאזרחות רומנית. עליך להביא מסמכים מקוריים שמוכיחים מי קיבל ראשון את הזכות וכיצד האזרחות עברה אליך. כן עליך להמציא תעודת לידה רומנית עליה רשום מספר זהות שלך ותעודת נישואין רומנית. השם שלך במסמכים אלה ובדרכון הישראלי צריך להיות זהה. כתובת הקונסוליה : רחוב שוהם 2 רמת גן בנייני פז קומה 8