גל הרט

המרת רשיון נהיגה ישראלי למחזיק אזרחות רומנית

האם ניתן להמיר את הרשיון הנהיגה הישראלי לרשיון נהיגה רומני או שהרש לעבור תהליך שלם של תאוריה ומבחן נהיגה מעשי?

עידו

רומניה מכירה בהמרה של רישיונות נהיגה שהונפקו במדינות שאינן חברות באיחוד האירופי לפי רשימה .ישראל כלולה ברשימה זאת לקטגוריה B בלבד.צריך כתובת מגורים ברומניה כדי להחליף את רשיון הנהיגה צריך את המסמכים הבאים: ◾ מסמכים תקפים המעידים כי אתה מתגורר באופן חוקי רומניה, ◾ טופס בקשה; ◾ מסמך זיהוי, ◾ רשום רפואי שמוכיח המחזיק שהנו כשיר לנהוג בקטגוריות של כלי רכב ◾ הוכחת תשלום מסים ותעריפים הקבועים בחוק

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

אינני בקיא בנושא.

רומני

אז לך תלמד. ותחזור עם תשובה כמו בן אדם

מאשה לזר

הי מעוניינת להוציא אזרחות רומנית 0536278781