ו.

עו"ד שלא ברור אם עושה עבודתה בהליך הוצאת האזרחות

שלום, לפני כחצי שנה פניתי לעורכת דין בעניין קבלת אזרחות רומנית, היא שאלה כמה שאלות לגבי הסבים שנולדו שם, הסבירה לי על התהליך וביקשה שאביא לה מסמכים רלוונטיים. הבאתי לה את המסמכים הדרושים אבל עד כה שום דבר לא התקדם, כשלדבריה השלב הראשון אמור לקחת כחודש חודשיים. בינתיים נשמע שיש לה כל מיני תירוצים. מה ניתן לעשות במצב כזה? האם יש סיכוי לקבל את כספי חזרה?

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

אינני יודע למה עורך הדין התכוונה בשלב הראשון. גם אינני יכול לייעץ בקשר לקבלת כסף חזרה. יכול להיות כי היא עובדת על עירעור האזרחות של הסבים לפני שהיא מגיעה לבקשת האזרחות שלך.