אלון

מסמכים שצריך להגיש לקראת טקס ההשבעה

שלום חיים, תוכל בבקשה לפרט אילו מסמכים צריך להגיש לקראת טקס ההשבעה, ואילו מסמכים צריכים להיות מתורגמים לרומנית? יש צורך באישור נוטריוני או אפוסטיל? אני מגיע להשבעה מחו״ל ולכן חשוב לי לא לפספס שום דבר

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

יש צורך בטופס ההזמנה או אישור האזרחות הרומנית במקורר ודרכון ישראלי תקף . כמו כן עליך לדעת לקרוא את נוסח ההשבעה במבטא רומני.

אלון

תודה רבה! ידוע לך אם קרוב משפחה (נגיד אבא) יכול לגשת ולקבוע תאריך לשבועה בשמי? אני מתגורר בחו״ל ופשוט בלתי אפשרי להגיע אליהם בטלפון או במייל