שיר

עיכוב בתשובה שנה וחצי לאחר הגשת בקשת אזרחות

הגשתי את המסמכים שלי ושל הבנות שלי לקבלת אזרחות רומנית לפני שנה וחצי. לא שמעתי מהם מאז. מה הדרך לברר איפה זה עומד? אני חייבת תשובה דחופה. האם שליחת מכתב תעזור? האם יש לכם דרכים לברר כעורכי דין?

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

לצערי האיחור הזה נפוץ. ברגע שמישהו מתעניין בתיק מסויים מוציאים אותו מהרשימה ומהתור והאיחור הולך וגדל. אני מציע לחכות עוד חודשיים ואם לא קיבלתם מכתב לפנות לאחד ממשרדי עורכי הדין שמטפלים באזרחות רומנית. גם משרדנו עוסק בתחום זה.

שיר

אז משלוח מכתב יכול לעכב את העניין??

מ

אפשר להוריד Cerere comunicare stadiu soluţionare cerere privind cetăţenia română מאתר http://cetatenie.just.ro/index.php/ro/transparenta/formulare-tipizate ושלוח במכתב רשום עם צילום דרכון ותעודת הלידה, לא תמיד עונים אז אפשר לשלוח שוב ושוב. כשיענו - יהיה מס התיק לעקוב אחריו אותו האתר. גם אצלי לקח שנה וחצי,