משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון רומני - אזרחות רומניתעיכוב בתשובה שנה וחצי לאחר הגשת בקשת אזרחות

מנהלי הפורום

עו"ד דניאל הרשקו

עו"ד דניאל הרשקו

טיפול בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ליטיגציה אזרחית מסחרית ועסקית ופתרון סכסוכים בכלל הערכאות השיפוטיות והמעין שיפוטיות, לרבות בהליכי בוררות וגישור. בנוסף, עו"ד הרשקו בעל ידע משפטי רב בדיני חוזים, נדל"ן, תכנון ובניה, משפט מנהלי, קניין רוחני, דיני עבודה, דיני בנקאות ועוד.

קביעת פגישה
0532704953
חזרה לפורום

עיכוב בתשובה שנה וחצי לאחר הגשת בקשת אזרחות

שיר
שיר

הגשתי את המסמכים שלי ושל הבנות שלי לקבלת אזרחות רומנית לפני שנה וחצי. לא שמעתי מהם מאז. מה הדרך לברר איפה זה עומד? אני חייבת תשובה דחופה. האם שליחת מכתב תעזור? האם יש לכם דרכים לברר כעורכי דין?

RE:
עו&
עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

לצערי האיחור הזה נפוץ. ברגע שמישהו מתעניין בתיק מסויים מוציאים אותו מהרשימה ומהתור והאיחור הולך וגדל. אני מציע לחכות עוד חודשיים ואם לא קיבלתם מכתב לפנות לאחד ממשרדי עורכי הדין שמטפלים באזרחות רומנית. גם משרדנו עוסק בתחום זה.

RE:RE:
שיר
שיר

אז משלוח מכתב יכול לעכב את העניין??

RE:
מ
מ

אפשר להוריד Cerere comunicare stadiu soluţionare cerere privind cetăţenia română מאתר http://cetatenie.just.ro/index.php/ro/transparenta/formulare-tipizate ושלוח במכתב רשום עם צילום דרכון ותעודת הלידה, לא תמיד עונים אז אפשר לשלוח שוב ושוב. כשיענו - יהיה מס התיק לעקוב אחריו אותו האתר. גם אצלי לקח שנה וחצי,