מאיר

תיקון טעות בתמצית רישום

שלום יש טעות בתמצית רישום של אבא שלי יש טעות בארץ הלידה הוא נולד במדינה מסויימת ורשום במשרד הפנים מדינה אחרת אמרו לי שרק עם צו מבית המשפט ניתן לתקן את הטעות יש לי את תעודת הלידה שלו בשפה הזרה שאני אמור להגיש לבית המשפט אני אמור לתרגם את התעודה לעברית ולהגיש לבית המשפט או שמספיק רק המקור ללא התרגום ? תודה

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

נראה לי כי מי שאמר לך כי רק בית המשפט יכול לתקן זאת הוא צודק. משרד הפנים לא יסכים לתיקון אחר לשם שינוי השם בתעודת הלידה.