דניאל

תעודת לידה מצרנוביץ - שנת לידה 1936

שלום רב, אני מעוניין להוציא אזרחות רומנית. סבי נולד בצרנוביץ בשנת 1936 ועלה לארץ בשנת 1952. הבנתי שהוא אמור להיות אזרח רומניה לפי הפרטים. למי צריך לפנות כדי לחפש את תעודת הלידה בצרנוביץ שהיום היא אוקראינה (פניתי לארכיון שלהם וקיבלתי תשובה שלא מצאו פרטים עליו) השם שלו יעקב אך יתכן שקראו לו בשם אחר? (ינקו, ינקל - האם יש שם מובהק כתחליף ליעקב ברומנית? ) תודה,

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

אינני יודע איזה שם יעקב = ברומנית. בלי תעודת לידה לא תוכל לעשות דבר. אפשרות נוספת היא להגיש תביעה ברומניה לפסק דין הצהרתי שישמש במקום תעודת לידה